The legal side of things

Brand-ul ConnecTeens si conferintele si competitiile organizate (numite, de asemenea, experiente) sunt organizate si intretinute de catre Asociatia Urban Fan, entitate cu personalitate juridica, inregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult incepand cu data de 05 noiembrie 2021.

The ConnecTeens brand and its conference and competitions (also named experiences) are organized and maintained by Asociatia Urban Fan, a legal entity registered in Registrul entitatilor/unitatilor de cult starting with November 05 2021.

Name: Asociatia Urban Fan
CIF: 44243907
Address: Mun. Bucuresti, Bld. Ion Mihalache, Nr. 144, Bl. 10, Et. 9, Ap. 38, Romania
RAF: 9651/299/2021
IBAN: RO11BREL0002003040110100
Bank: Libra Internet Bank
Email: contact@connecteens.org

Organizatorii pun la dispozitie urmatorul model de acord de prelucrare a datelor cu caracter personal, folosit la majoritatea conferintelor noastre. Acordul final va fi pus la dispozitie participantilor inainte de conferinta prin intermediul adresei lor de email, furnizata in procesul de inregistrare.

Prin participarea la conferinta, iau la cunostiinta si sunt de acord cu urmatoarele privind protectia datelor cu caracter personal:

1. Participantii vor putea fi fotogafiati/filmati pe parcursul conferintei.*
2. Datele mele (nume, prenume, numar de telefon) vor fi colectate de catre echipa de
organizare inspre a asigura buna-functionare a conferintei.

Prin completarea formularului sunteti de acord cu ghidul de prelucrare a datelor prezentat mai jos.
Prezentul formular (in temeiul Legii nr. 129/2018 si a Directivei Europene (EU) 679/2016) colecteaza urmatoarele date cu caracter personal: nume, varsta si cai de contact (adresa de email si nr. de telefon).

Va asiguram ca:
- datele voastre personale sunt prelucrate si stocate in siguranta
- colectam doar datele care ne sunt necesare, pentru a caror colectare avem un temei legitim
- poti verifica oricand ce date detinem despre dvs. si, in anumite situatii, puteti solicita modificarea sau stergerea lor (printr-o solicitare trimisa la contact@connecteens.org), in conditiile legii.

Prin acest formular v-am solicitat doar datele necesare pentru participarea in cadrul conferintei; in lipsa acestor date obligatorii participarea nu este posibila.

Conferinta va colecta datele pe care le transmiteti prin acest formular:
1. pentru raportari in proiectul desfasurat;
2. pentru comunicarea cu dvs. si echipa de organizare in cadrul acestui proiect;
3. pentru organizarea acestui proiect in conditii optime;
4. si pentru a va informa cu privire la proiectele viitoare;

Datele voastre vor fi transmise doar membrilor echipei de organizare care le vor folosi in vederea indeplinirii evenimentului. Acestia, la randul lor, au luat toate masurile necesare protejarii datelor dvs personale si nu le vor transmite mai departe sau folosi in alte scopuri decat cele mentionate aici. Mentionam ca in cadrul conferintei se vor realiza si poze cu participantii prezenti pentru raportarea si promovarea evenimentului.

Organizatorii pun la dispozitie urmatorul model de acord parental, folosit la majoritatea conferintelor noastre. Acordul final va fi pus la dispozitie participantilor inainte de conferinta prin intermediul adresei lor de email, furnizata in procesul de inregistrare.

Pentru buna desfasurare a conferintelor noastre, va rugam sa cititi si sa luati la cunostinta urmatoarele prevederi referitoare la anumite norme de conduita ce vor trebui respectate pe durata evenimentului. Regulamentul va trebui predat in prima zi a conferintei unor persoane din cadrul echipei de organizare sau va trebui incarcat online printr-un formular securizat pus la dispozitie de catre organizator. Toate prevederile sunt obligatorii atat pentru toti participanti la conferinta, cat si pentru toti voluntarii.

1. Toate activitatile mentionate in programul competitiei (cu exceptia evenimentelor sociale) sunt obligatorii pentru toti participantii. Participantii aflati in incapacitatea de a participa la oricare dintre acestea sunt obligati sa anunte in prealabil o persoana din cadrul echipei de organizare.
2. Participantii se angajeaza sa adopte o tinuta aflata in conformitate cu cerintele anuntate in prealabil de catre echipa de organizare.
3. Participantii se angajeaza sa nu adopte atitudini jignitoare, ofensatoare, sexiste, rasiste, xenofobe sau de orice alt fel care pot aduce prejudicii altor persoane.
4. Este interzis consumul sau posesia de alcool de catre participantii minori pe toata durata evenimentului.
5. Este interzis consumul sau posesia de droguri sau orice alte substante halucinogene (legale sau ilegale) de catre toti participantii pe toata durata evenimentului.
6. Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate.
7. Distrugerea, degradarea sau vatamarea patrimoniului spatiului de desfasurare sau a spatiului de cazare (mobilier, obiecte sanitare, aparatura etc.) este strict interzisa. Costurile asociate oricarei daune cauzate vor fi suportate integral de catre participant.
8. Participantii vor putea fi fotogafiati/filmati pe parcursul conferintei.*
9. In cazul aparitiei unor daune, participantii se obliga sa sesizeze imediat echipa de organizare pentru remedierea problemelor.
10. Participantii se angajeaza sa pastreze curatenia si sa arunce deseurile menajere in spatiile special destinate acestui lucru, atat in cadrul spatiului de desfasurare, cat si in cadrul spatiului de cazare. 

* In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam taiati cu o linie acest punct pe varianta tipizata a formularului.

Incalcarea oricareia dintre aceste prevederi atrage dupa sine sanctiuni corespunzatoare cu gravitatea faptei comise. Sanctiunile sunt stabilite de catre echipa de organizare si pot duce inclusiv la suspendarea pentru o perioada determinata de timp sau la excluderea din cadrul conferintei.

© Copyright 2022-2024 ConnecTeens - All Rights Reserved
Made with ❤️ by Molizo